Cazare Hotelul Meu
Cazari recomandate
Intrebari frecvente
Contact

Hotel New Montana - Sinaia

Cazare Sinaia Hotel New Montana  Cazare Sinaia Hotel New Montana  Cazare Sinaia Hotel New Montana  Cazare Sinaia Hotel New Montana  Cazare Sinaia Hotel New Montana  Cazare Sinaia Hotel New Montana  
  1. Informatii
  2. Reguli Cazare
  3. Preturi
  4. Rezervare
  5. Harta
  6. Contact

Hotel New Montana - Cazare Sinaia

In urma investitiilor realizate, Hotelul New Montana a fost complet renovat si clasificat cu 4 stele.
Stil, confort, rafinament, eleganta pentru orice anotimp si toate gusturile! Localizarea excelenta in centrul statiunii Sinaia, atmosfera calda si serviciile de cea mai inalta calitate fac din hotelul New Montana destinatia ideala pentru recreere sau pentru orice sejur de afaceri de succes.

Admirati spectacolul muntilor Bucegi din cele 177 de camere si apartamente elegante, dotate conform standardelor internationale cu sistem electronic de inchidere, TV prin cablu, linie telefonica internationala, conexiune internet, uscator de par, mini-bar.

In atmosfera calda si confortabila a barului Marathon puteti savura clipe de relaxare, discutii cu prietenii si muzica buna.
Vraja zeitei care stapaneste restaurantul Artemis, preparatele delicioase din bucataria romanesca si internationala, precum si bauturile rafinate fac din acesta locul ideal pentru un pranz de afaceri, un cocktail, o cina romantica sau festiva.
La New Montana conceptului de intalnire de afaceri i se adauga intotdeauna succesul. Salile de conferinta Phoenix, Prometheus, Symposium cu o capacitate de pana la 300 persoane, dotate cu echipamente performante, sunt special amenajate sa satisfaca cele mai exigente solicitari.

New Montana Health Club & Spa este remediul excelent impotriva stresului si locul ideal pentru relaxare si buna dispozitie ! Va oferim accesul gratuit la piscina semiolimpica cu temperatura controlata, sauna, jacuzzi, fitness si optional tenis de masa, masaj profesional combinat cu terapii neconventionale-aromoterapie, cromoterapie.

Hotel New Montana - Cazare Sinaia

- Ziua Hoteliera incepe la ora 14.00 si se incheie la ora 12.00
- Termenul limita de plata prin transfer bancar este cu minim 5 zile inaintea inceperii cazarii
- Termenul limita de plata pentru plata online cu card bancar este cu minim 3 zile inaintea inceperii cazarii
- Anularea rezervarii se face pe e-mail cu minim 24 ore inaintea inceperii cazarii
- Nu se permite accesul cu animale in hotel

Hotel New Montana - Cazare Sinaia

Preturile pentru cazare variaza in functie de perioada de rezervare dorita. Pentru a afla preturile exacte va rugam utilizati formularul de la rubrica "Rezervare" sau contactati-ne utilizand informatiile de la rubrica "Contact".

Hotel New Montana - Cazare Sinaia

Hotel New Montana - Cazare Sinaia

Contact EuCazare

E-mail:
rezervari@eucazare.ro

Program:
Luni - Vineri 09:00 - 16:00