Cazare Hotelul Meu
Cazari recomandate
Intrebari frecvente
Contact

Hotel Golden Tulip Ana Tower - Sibiu

Cazare Sibiu Hotel Golden Tulip Ana Tower  Cazare Sibiu Hotel Golden Tulip Ana Tower  Cazare Sibiu Hotel Golden Tulip Ana Tower  Cazare Sibiu Hotel Golden Tulip Ana Tower  Cazare Sibiu Hotel Golden Tulip Ana Tower  Cazare Sibiu Hotel Golden Tulip Ana Tower  
  1. Informatii
  2. Reguli Cazare
  3. Preturi
  4. Rezervare
  5. Harta
  6. Contact

Hotel Golden Tulip Ana Tower - Cazare Sibiu

Situat in apropierea centrului istoric si in zona economica a Sibiului, hotelul este alegerea perfecta in calatorii sau intalniri de afaceri. Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va cele mai bune servicii intr-o maniera profesionista.

Savurati aroma urbana intr-un spatiu de lux pentru afaceri in timp ce va bucurati de standardele internationale ale unui lant hotelier de renume. Odata ce ne treceti pragul deveniti cel mai important client si dorim sa devenim locul dumneavoastra favorit cand sunteti departe de casa.

Golden Tulip Ana Tower inseamna lux, stil si intimidate. Cele 81 de spatii de acomodare dotate cu tehnologie de ultima generatie sunt structurate in camera single, camera duble, duble matrimonial , apartamente si garsoniere.


Camere:

Camere single: 26
Camere duble twin: 23
Camere duble: 23
Garsoniere: 7
Apartments: 2

Facilitati (in toate camerele):
Acces la Internet gratuit
Seif digital pentru laptop
Televizor LCD
Aparat de ceai si cafea
Ciocolata de "Noapte Buna"
Draperie tip blackout
Set de baie personalizat
Clima reglabila
Uscator de par
Acces card magnetic
Halat si papuci de baie
Oglinda pentru barbierit
Ventilator in baie
Musica in hol si in camere
Mini bar
Dus cu hidromasaj
Covor extra confortabil
Izolatie fonica de 50 db intre camera si de 38 db pe hol pentru asigurarea intimitatii

585 Fusion Restaurantul

Impresioneaza inca de la prima vedere prin insasi locatia sa: nivelul 11 al hotelului. Numele 585 Fusion a fost ales in mod special pentru a sugera altitudinea fata de nivelul marii. Lasati-va cuceriti de panorama Sibiului intr-un cadru impresionant. Un loc care atrage printr-un stil propriu, caracterizat de eleganta.
La micul dejun te invitam sa te bucuri de un bufet bogat si deivers care poate satisface orice gusturi.
Cu o capacitate de pana la 100 de persoane, restaurantul 585 Fusion va surprinde la pranz si cina cu o combinatie unica a meniurilor, evidentiate de preparate speciale si o selectie unica de vinuri. Rezultatul este o combinatie perfecta intre rafinamentul culinar, atmosfera calda si servicii impecabile.

Atmosphere Bar Lounge

Barul Atmosphere este atractia principala pentru oamenii de afaceri. Cu acces permanent la internet wireless, barul este perfect pentru discutiile de afaceri intr-un cadru privat si cu stil la un pahar de bauturi fine, cocktailuri delicioase, aperitive sau in timp ce savurati un trabuc de calitate.

Intalniri

Pregatiti evenimentul perfect in locul perfect. Salile noastre pentru conferinte sunt echipate pentru a intampina nevoile dumneavoastra si profesionistii nostri sa va ajute in orice situatie. Deoarece credem ca fiecare om de afaceri trebuie sa fie mereu la current cu ce se intampla in compania sa, am creat un loc special pentru dumneavoastra: central nostru de afaceri dispune de fax, fotocopiator, scanner si computer LCD. Golden Tulip Ana tower are doua sali de conferinta, Cioran si Goga, cu o capacitate de 122 de persoane in functie de dispunerea scaunelor. Salile de conferinta sunt perfecte pentru conferinte, traininguri, intalniri la nivel inalt sau prezentari de produse.

Adresa: Str. Scoala de Inot, Nr. 2, Sibiu


Hotel Golden Tulip Ana Tower - Cazare Sibiu

- Ziua Hoteliera incepe la ora 14.00 si se incheie la ora 12.00
- Termenul limita de plata prin transfer bancar este cu minim 5 zile inaintea inceperii cazarii
- Termenul limita de plata pentru plata online cu card bancar este cu minim 3 zile inaintea inceperii cazarii
- Anularea rezervarii se face pe e-mail cu minim 24 ore inaintea inceperii cazarii
- Nu se permite accesul cu animale in hotel

Hotel Golden Tulip Ana Tower - Cazare Sibiu

Preturile pentru cazare variaza in functie de perioada de rezervare dorita. Pentru a afla preturile exacte va rugam utilizati formularul de la rubrica "Rezervare" sau contactati-ne utilizand informatiile de la rubrica "Contact".

Hotel Golden Tulip Ana Tower - Cazare Sibiu

Hotel Golden Tulip Ana Tower - Cazare Sibiu

Contact EuCazare

E-mail:
rezervari@eucazare.ro

Program:
Luni - Vineri 09:00 - 16:00